Sport

Trending:


Hato chagrijnig na wedstrijd tegen Excelsior: 'Ik ben ook chagrijnig'

Jorrel Hato is niet blij met het resultaat van woensdagavond. De jonge Ajacied zegt chagrijnig te zijn na het gelijkspel tegen Exelsior. Ook baalde Hato van het penalty moment, volgens hem moest het geen penalty én een rode kaart zijn. Bij ESPN krijgt Hato de vraag of hij net zo chagrijnig is als Excelsior. 'Ik ben ook chagrijnig, vanwege het resultaat. Ik vond het ook geen penalty én een rode kaart. Als het volgens de regels is dan is het zo....


Feyenoord-fans reageren met één specifieke emoji onder interview met mogelijke Slot-opvolger

Joseph Oosting heeft woensdagavond, na de wedstrijd tussen FC Twente en Almere City (3-1), gereageerd op de geruchten rondom hem en Feyenoord. Feyenoord-fans denken dat Oosting fietsend naar Rotterdam komt, mocht Feyenoord zich daadwerkelijk melden.


Gigantische renovatie aanstaande: Ajax wil slechts 14 van de 37 spelers sowieso behouden

Ajax lijkt een behoorlijk drukke transferzomer tegemoet te gaan. Voetbal International verwacht hoe dan ook veel uitgaande transfers bij Ajax, waarbij er in principe maar weinig spelers zeker lijken te zijn van een plek in de selectie van volgend seizoen. Bij de keepers is er groen licht over Diant Ramaj. Twijfels zijn er nog steeds over Jay Gorter, voor hem staat het licht op oranje, terwijl Remko Pasveer stopt en Gerónimo Rulli uit mag kijken...


Van 't Schip bevestigt 'probleem' Brobbey: 'Het is gek, er was niks aan de hand'

Ajax-trainer John van 't Schip baalt van het uitvallen van Brian Brobbey, die de rust niet haalde tegen Excelsior (2-2). De spits kreeg opnieuw last van zijn hamstrings.


Ajax-fans wrijven zich in de handen: naam van absolute legende valt in de Johan Cruijff ArenA

Ajax is niet alleen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, maar uiteraard ook een verdere invulling van de technische staf. De naam van Jari Litmanen valt naar verluidt als optie voor de functie van assistent trainer.


Eén Ajax-speler ziet er ontzettend slecht uit bij de 1-2 van Excelsior in Amsterdam

Excelsior is hard op weg naar een historisch resultaat tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Devyne Rensch zag er erg slecht uit bij de 1-2 van Lazaros Lamprou.


De drie spelers die Joseph Oosting mee moet nemen van FC Twente naar Feyenoord

Joseph Oosting is in beeld om Arne Slot komende zomer op te volgen bij Feyenoord. De oefenmeester van FC Twente is bezig aan een uitstekend eerste jaar in dienst van de Tukkers.


Hoe gaat de basisopstelling van Manchester United er volgend jaar uitzien als Ten Hag aanblijft?

Erik ten Hag staat onder zware druk bij Manchester United en lijkt zelfs aan zijn laatste maanden bij de club bezig te zijn. Er staat nu nog meer druk op de ketel, omdat de nieuwe technisch directeur Jason Wilcox de Nederlander zal gaan beoordelen in de komende maanden. Naar alle waarschijnlijkheid zal er dan voor het EK een beslissing worden gemaakt over de toekomst van de man uit Haaksbergen. Andre Onana werd afgelopen zomer overgenomen van...


Opvolger Tuchel: Bayern doet transferbod. Plan B is een Nederlander. Foto

De Beierse club verwacht binnen een paar dagen uitsluitsel


Speler met 47 goals in 76 wedstrijden voor Ajax 1 genoemd als 'hele interessante' vervanger van Brobbey

Ajax is er weliswaar alles aan gelegen om Brian Brobbey komende zomer binnenboord te houden, maar weet dat het een lastig verhaal kan gaan worden. Mocht hij vertrekken, dan zou Bart Sanders Arkadiusz Milik een 'hele interessante' vervanger vinden.


ESPN opent uitzending met verbazing over Johan Cruijff ArenA: ‘Je verzint het niet’

Kees Kwakman en Cristian Willaert verzorgen woensdagavond bij ESPN de voorbeschouwing van het competitieduel tussen Ajax en Excelsior (21.00 uur aftrap). Ze verbazen zich over de Johan Cruijff ArenA.


Derksen en Van der Gijp opperen duo als Slot-opvolgers: 'Beter dan in slangenkuil'

Johan Derksen en René van der Gijp opperen drie namen die Arne Slot zouden kunnen opvolgen bij Feyenoord. De trainer van de Rotterdammers is hard op weg naar Liverpool. Aan tafel bij Vandaag Inside wordt Feyenoord getrakteerd op advies, terwijl ook Robin van Persie aan bod komt.


Van der Vaart heeft nog altijd spijt van vertrek: 'Slechtste beslissing die ik ooit heb gemaakt'

Rafael van der Vaart heeft teruggeblikt op zijn tijd bij Tottenham Hotspur. De voormalig aanvallende middenvelder denkt dat hij te vroeg weggegaan is bij de Premier League-club en heeft daar nog altijd spijt van, zo onthult hij in een interview op de clubwebsite. Van der Vaart werd in de zomer van 2010 gekocht voor 10,5 miljoen euro van Real Madrid, en zou uiteindelijk twee jaar lang voor het publiek op White Hart Lane, de voormalige thuisbasis...


F1 Red Bull Racing: Helmut Marko wijst naar ontwikkeling Verstappen: "Max is niet meer ongeduldig"

De adviseur van Red Bull Racing wijst naar een 'onverslaanbare' coureur.


Real Madrid en PSG vechten om Manchester City-sterspeler. De foto's

De sterspeler heeft een vrijgaveclausule van ongeveer €60 miljoen


'Spel officieel op de wagen: Liverpool dient openingsbod in bij Feyenoord'

Het spel is op de wagen: Liverpool heeft zich woensdag met een openingsbod voor Arne Slot officieel gemeld bij Feyenoord, meldt 1908. Dinsdag werd duidelijk dat de 45-jarige trainer direct contact had gehad met de clubleiding van The Reds.


Ajax diep in de problemen: Steven Bergwijn met rood van het veld gestuurd

Steven Bergwijn is woensdagavond met rood van het veld gestuurd in de eerste helft tussen Ajax en Excelsior. Hij haalde de doorgebroken Mimeirhel Benita neer.


Slot ontvangt kritiek na uitleg over toekomst: 'Feyenoord eigenlijk tweede keus'

Wim Kieft vindt dat Arne Slot best wel wat duidelijker mag zijn over zijn toekomst. Tafelgenoot Wesley Sneijder is het niet met hem eens, maar Kieft denkt dat de coach Feyenoord als een soort tweede keus heeft.


'Feyenoord slaat eerste bod van Liverpool FC af'

Feyenoord heeft het eerste bod van Liverpool FC op trainer Arne Slot direct afgeslagen. Dit meldt journalist Fabrizio Romano. Beide partijen hebben er echter wel vertrouwen in dat er uiteindelijk een akkoord bereikt gaat worden en onderhandelen verder. De ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op rondom Slot. Feyenoord heeft woensdagochtend officieel een openingsbod ontvangen van Liverpool FC, waarmee de plannen van de huidige nummer twee uit...


Het Parool vestigt hoop op Van Gaal om 'treinramp' af te wenden bij Ajax

Louis van Gaal wordt naar voren geschoven als mogelijke bemiddelaar in de bestuurlijke crisis bij Ajax. Het Parool denkt dat de ex-bondscoach, als adviseur van de raad van commissarissen, in staat is om voorzitter Michael van Praag en algemeen directeur Alex Kroes aan tafel te krijgen.


Buitenland: Liverpool verliest enorm belangrijke pot in de titelstrijd

Het zijn drukke weken in de voetballerij en dat betekent dat er ook midweeks wordt gevoetbald. Het einde van het seizoen is in zicht en dat betekent dat er beslissingen gaan vallen. Meerdere oud-Ajacieden komen in actie. Een aantal oud-spelers zijn in de race voor een kampioenschap, anderen strijden om plaatsing voor Europees voetbal en sommigen zitten verwikkeld in een strijd tegen degradatie. Volg alle wedstrijden hier en praat mee! Zie hier...


Horner gaat niet mee in wens van Verstappen: 'Dat is geen ramp'

Max Verstappen zijn wensen zijn duidelijk: indien de belangrijke mensen bij Red Bull Racing blijven, blijft hij ook. Toch is het nooit een zekerheid dat ook daadwerkelijk iedereen blijft. Red Bull-teambaas Christian Horner denkt dat het vertrek van één of twee individuen geen ramp is.


Max Verstappen, brutale opmerking naar Lewis Hamilton. De foto's

De Nederlandse coureur drijft de spot met de zevenvoudig wereldkampioen


Nachtmerrie Ajax: 'rode' Bergwijn grote schlemiel, Brobbey valt uit

Steven Bergwijn zal zich zijn woensdagavond anders hebben voorgesteld. De aanvoerder van Ajax werd na ruim een half uur spelen met een rode kaart van het veld gestuurd.


'Potter komt bij terugkomst Kroes mogelijk alsnog naar Ajax'

Alex Kroes lijkt terug te keren bij Ajax, zo meldt journalist Sam C. - van onder meer UnitedStandMUFC en ThatsFootballTV - op X. Wanneer Kroes daadwerkelijk terugkeert, is de kans groot dat Graham Potter alsnog de trainer van Ajax wordt. De Engelse journalist brengt het nieuws dinsdagmiddag naar buiten. Hij schrijft dat Ajax intern spreekt over een mogelijke terugkeer van Kroes. Wanneer hij terugkeert, zal Potter zich snel aansluiten bij Ajax,...


Ferrari F1: 'Ferrari wil Red Bull frustreren met lucratieve 90 miljoen euro Hamilton-deal'

De Italiaanse formatie zou op het punt staan om een grote slag te slaan.


'Bezem door Ajax-selectie: vooral voorhoede op de schop, winst lonkt na rampjaar'

Ajax gaat na dit seizoen de bezem door de selectie halen. Volgens Voetbal International wacht onder meer in de voorhoede een leegloop, waarbij de Amsterdammers de financiële schade aardig lijken te beperken.


Verstappen verzon problemen in China: "Dat doet hij expres!"

Max Verstappen probeerde zijn team in China nog even wat angst aan te jagen.


Nieuwe hoofdtrainer van Ajax arriveert vandaag of morgen in Amsterdam

Verslaggever Cristian Willaert van ESPN meldt woensdagavond voorafgaand aan het thuisduel van Ajax met Excelsior (21.00 uur) dat Graham Potter ‘vandaag of morgen zelfs al in Amsterdam zal zijn’.


Transparant Feyenoord bevestigt Liverpool-nieuws, Te Kloese reageert

Liverpool heeft zich dinsdagavond laat gemeld voor Arne Slot, bevestigt Feyenoord, bij monde van directeur Dennis te Kloese, aan Voetbal International. De Engelse topclub is 'formeel geïnteresseerd'.


Manchester United neemt een voor Ten Hag vervelend besluit bij mislopen Champions League

Het eventuele mislopen van Champions League-voetbal door Manchester United zal voor Erik ten Hag niet zonder gevolgen blijven. De manager moet in dat geval liefst 25% van zijn salaris inleveren.


'Liverpool concretiseert plannen: eerste gesprek met Slot geweest, tweede op komst'

Liverpool heeft contact gehad met Arne Slot voor de huidige trainersvacature. Een gesprek heeft al plaatsgevonden, een tweede is op komst.


Frank de Boer en Siem de Jong zien overstap van Arne Slot naar Liverpool wel zitten

Frank de Boer en Siem de Jong zouden een overstap van Feyenoord-coach Arne Slot naar Liverpool wel zien zitten, zo hebben ze op dinsdagavond bij Viaplay uitgelegd.


Ajax-scouts zetten dikke streep door veelgenoemde versterking: ‘Hij is geen optie voor de club’

Philippe Sandler hoeft zich voorlopig nog niet te heugen op een transfer naar Ajax. Onder meer Mike Verweij linkte de verdediger aan de Amsterdammers, terwijl diverse andere analisten een overstap naar concurrenten PSV en Feyenoord ook wel zien zitten.


Snoeiharde woorden van Chris Woerts voor Lilian de Leeuw: 'Het is een schande'

Feyenoord is niet blij met de deal die Gemeente Rotterdam en Stadion Feijenoord samen hebben gesloten.


Veiling 'servet-contract' van Messi stopgezet

Geïnteresseerde partijen die het allereerste contract van Lionel Messi wilden bemachtigen, moeten geduld hebben.


Vader Perez: 'Sponsorwaarde Checo meer dan Verstappen en Hamilton opgeteld'

De vader van Sergio Perez, Antonio Perez, denkt dat zijn zoon nog wel tien jaar in de Formule 1 blijft rijden. Hij stelt dat ‘Checo’ momenteel de ‘meest gewilde coureur’ is in F1, onder meer omdat hij meer sponsors zou hebben dan ‘Max Verstappen en Lewis Hamilton bij elkaar opgeteld’.


Carragher over Slot: 'Andere status dan Klopp en Benítez hadden'

Jamie Carragher heeft gereageerd op de concrete interesse van Liverpool in Arne Slot.


Barcelona droomt van komst Bernardo Silva na deal van 1,2 miljard euro

Barcelona gaat komende zomer vol voor de komst van Bernardo Silva van Manchester City. De middenvelder staat al meerdere jaren op het verlanglijstje van de Spaanse topclub.


Van Praag komt dag na thuiswedstrijd tegen Excelsior met slecht nieuws voor Ajax-leden

Michael van Praag wil nog steeds niets weten van een terugkeer van Alex Kroes in de Johan Cruijff ArenA. Dat gaat de erevoorzitter van Ajax donderdagavond tijdens een ingelaste ledenvergadering benadrukken.


Klaassen gevraagd naar mogelijke terugkeer bij Ajax: 'Je weet het nooit, ik zie het allemaal wel'

Davy Klaassen weet nog niet of hij volgend seizoen bij Internazionale speelt. Maandagavond werd de voormalig middenvelder van Ajax kampioen met de club uit Milaan, al is het aantal speelminuten van Klaassen bij Inter dit seizoen beperkt geweest. Klaassen begon het seizoen nog bij Ajax. Bij de Amsterdamse club leek hij destijds niet in de plannen voor te komen van toenmalig trainer Maurice Steijn. Klaassen werd gewaardeerd, maar een basisplaats...


Feyenoord wil megabedrag voor Slot en identificeert opvolger 169 kilometer verderop

Liverpool is 'zeer serieus' geïnteresseerd in Arne Slot, zo schrijft De Telegraaf op woensdagochtend. De Engelsen zullen wel een behoorlijke afkoopsom moeten betalen om de trainer van Feyenoord binnen te slepen. Als opvolger denken de Rotterdammers eraan om Joseph Oosting van FC Twente te benaderen. Slot staat mede dankzij het afhaken van Ruben Amorim van Sporting Lissabon bij de bookmakers op plek 1 als het gaat om Jürgen Klopp op te volgen....


Flater Onana brengt Manchester United in grote problemen tegen hekkensluiter

Manchester United komt op Old Trafford op achterstand tegen Premier League-hekkensluiter Sheffield United na een enorme fout van doelman André Onana.


Opvallend nieuws uit Spanje: 'Frenkie de Jong wil niet meewerken aan plan van Barcelona'

Frenkie de Jong en FC Barcelona was liefde op het eerste gezicht, toch lijkt het de laatste twee á drie jaar niet echt lekker te lopen. Dat kat-en-muisspel krijgt nu wederom een nieuw hoofdstuk. Barcelona staat aankomende zomer open voor een lucratieve transfer van De Jong, maar de speler zelf heeft hele andere plannen. Afgelopen week liet het Spaanse Relevo al weten dat Barcelona niet onwelwillend tegenover de verkoop van De Jong staat. De...


Ten Hag ziet United twee keer incasseren tegen hekkensluiter: 'Onacceptabel'

Erik ten Hag vindt de manier waarop Manchester United zijn tegengoals tegen Sheffield United kreeg onacceptabel.


Vertrek van Slot naar Liverpool kan voor exodus zorgen in spelersgroep Feyenoord

Arne Slot staat in de nadrukkelijke belangstelling van Liverpool. De oefenmeester van Feyenoord, die afgelopen zondag nog de KNVB Beker won, staat zelf open voor een vertrek naar Engeland.


Feyenoord en Arne Slot houden geen persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles

Op woensdag blikt Feyenoord-trainer Arne Slot niet vooruit op het duel met Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst.


Ajax incasseert kort na rood voor Steven Bergwijn nóg een gigantische dreun

Ajax kent een rampzalig einde van de eerste helft tegen Excelsior. Steven Bergwijn veroorzaakte in de 38e minuut een penalty en werd tot overmaat van ramp van het veld gestuurd. Na de gelijkmaker moest Brian Brobbey geblesseerd het veld verlaten.


Ajax heeft nog drie kandidaten: Ten Hag, Potter en 'de grote onbekende'

Valentijn Driessen meldt dat Ajax nog drie trainers op het oog heeft: Graham Potter, Erik ten Hag en 'de grote onbekende'. Ten Hag zou echter 'nog altijd met stip op 1 staan' om John van 't Schip op te volgen.


Ajax heeft derde naam toegevoegd aan lijstje voor opvolgers John van 't Schip

Er is meer duidelijkheid over de trainerspositie bij Ajax. De club heeft inmiddels een klein lijstje namen die ze graag naar de hoofdstad zouden willen halen. Bart Sanders vertelt dat in de Pantelic Podcast. Zo waren de namen van Graham Potter en Erik ten Hag reedsbekend. Nu is er ook een niet nader genoemde internationale trainer toegevoegd aan het lijstje. Het lijstje is opgesteld door onder meer Marijn Beuker en Kelvin de Lang. Het is al een...